Budget Mobiel abonnementen en tarieven vergelijken

Beste deal voor je Budget Mobiel abonnement?

Wil je echt onbeperkt bellen, sms’en en internetten voor een vaste lage prijs per maand? Dan is Budget Mobiel absoluut de voordeligste keuze. Budget Mobiel is de jongste provider in ons land en is in het leven geroepen om bellen en internetten echt voordelig te maken. Ze waren het naar eigen zeggen zat dat je zo "schofterig" veel geld moest betalen voor mobiel internet, en dat kon en mocht weleens goedkoper. Dat is ze gelukt. Voor een slordige € 19,95 per maand krijg je al een onbeperkt-alles pakket. Dat is nog eens goedkoop. Wil je weten waarom juist nu het moment is gekomen om een Budget Mobiel abonnement af te sluiten? Lees dan snel verder.

Waarom een abonnement afsluiten bij Budget Mobiel

Bellen, sms en internet voor een vaste prijs. Nooit meer kosten buiten je bundel. Niet in ons land, maar ook niet in andere landen in de EU. Voor wie gewoon graag onbeperkt wil kunnen surfen, WhatsAppen en bellen is het Junior pakket van Budget Mobiel meer dan voldoende. En dan heb je een spotgoedkope aanbieding te pakken. Wil je liever toch ook in HD kunnen streamen en gebruik maken van Spotify? Dan zal je helaas al gauw merken dat je een snellere internetverbinding nodig hebt.

KPN-netwerk

Budget Mobiel maakt gebruik van het betrouwbare KPN netwerk. Daarmee heb je dus overal uitstekend bereik.

Geen kredietcheck

Doordat Budget Mobiel alleen sim only abonnementen aanbiedt, volgt er geen verplichte kredietcheck. Dat betekent dus dat iedereen een sim only bij Budget Mobiel kan afsluiten, ongeacht een eventuele BKR-registratie.

Nooit meer buiten je bundel

Hoe vaak heb je het wel niet gehad dat je een telefoonrekening in de bus kreeg, die toch net even wat hoger uitviel dan je had gehoopt. Bij Budget Mobiel is dat voorgoed verleden tijd. Doordat je nu onbeperkt alles hebt, hoef je je nooit meer zorgen te maken dat je bundel opraakt. Hoe fijn is dat?

Maandabonnement

Geen behoefte om ergens lang aan vast te zitten? Bij Budget Mobiel zijn alle abonnementen maandelijks opzegbaar. Bevalt het je niet? Dan zeg je je abonnement toch gewoon weer op? Al gaan wij er vanuit dat dit laatste niet zo snel zal gebeuren.

Gratis nummerbehoud

Heb je een telefoonnummer die je graag wilt houden en wil je naar Budget Mobiel overstappen? Dan wordt je telefoonnummer zonder bijkomende kosten voor je meeverhuisd. Geef bij het afsluiten van je Budget Mobiel abonnement wel even aan dat je al een telefoonnummer hebt. De provider zorgt dan voor de rest.

Op zoek naar de beste deal voor Budget Mobiel?

Bij Beste Deal vergelijken wij dagelijks miljoenen aanbiedingen en tarieven bij alle providers en betrouwbare winkels zoals Belsimpel, Mobiel.nl en GSMweb. Door te vergelijken bespaar je al gauw vele euro's op je abonnement. Wees geen dief van je portemonnee en vergelijk ook voor je overgaat tot aankoop.

Over Beste Deal

0318 Media BV
Visserstraat 26, 6717ZJ Ede

Telefoon: 0318-240365
Email: info@bestedeal.nl
KvK: 67291910

 
Altijd de beste deal?Wil je altijd op de hoogte blijven van de beste tips en deals?Volg ons via social media