LG K50 met abonnement

  • LG K50
De LG K50 is helaas niet meer leverbaar

Helaas, de LG K50 is op dit moment niet (meer) leverbaar. Kijk anders eens naar één van de onderstaande telefoons:
- LG Q60 met abonnement
- LG G8s ThinQ met abonnement
- LG G8x Thinq met abonnement
- LG V40 ThinQ met abonnement

Alles over de LG K50

Ben je op zoek naar de beste deal voor je nieuwe LG K50 abonnement? Deze goedkope LG telefoon is een slimme keuzen en voor het goedkoopste abonnement ben je op de juiste plaats. Wij vergelijken elke dag de nieuwste aanbiedingen en laagste prijzen voor deze aantrekkelijke budget telefoon. Hier vind je de belangrijkste kenmerken van deze robuuste smartphone en welk abonnement het beste past. We leggen je precies uit waarop je moet letten bij het vergelijken van de beste abonnementen en hoe je een persoonlijk advies krijgt. Via onze vergelijker vind je alleen prijzen en aanbiedingen van bekende en betrouwbare partijen zoals BelSimpel en T-Mobile. Nieuwsgierig naar de beste deal voor jezelf? Lees snel verder.

Belangrijkste kenmerken LG K50

De LG K50 is een voordelige smartphone gemaakt door het bekende merk LG. Dit toestel is extra sterk en heeft een lekker groot beeldscherm. Het ontwerp is modern en vrijwel de volledig voorkant wordt ingenomen door het grote 6,26 inch beeldscherm. De selfie camera vind je in de druppelvormige notch van het scherm. De behuizing kan tegen een stootje en dat is wel zo prettig. Een snelle MediaTek processor is de krachtbron samen met 3 GB aan werkgeheugen. Daar krijg je relatief veel opslagruimte bij, 32 GB. De achterkant van dit toestel heeft veel overeenkomsten met de premium LG telefoons. Hier tref je twee goede camera’s waarmee je prachtig foto’s kunt maken. Een flinke 3.500 mAh accu levert genoeg stroom voor meerdere dagen van gebruik. Je kunt de LG K50 kopen in het zwart.

LG K50 aanbiedingen vergelijken

Het loont om LG K50 prijzen te vergelijken. De LG smartphone is bij de ene partij goedkoper dan bij de andere. Je kunt deze telefoon direct bij je provider kopen of via een webwinkel. Webwinkels zijn vaak net iets goedkoper. Via onze vergelijker vind je alle aanbiedingen per provider en de beste deal staat bovenaan. Jij wil toch ook de beste deal.

LG K50 met abonnement

Koop je de LG K50, dan ga je voor een moderne budget telefoon. Daar hoort volgens ons een 4G abonnement bij met een nette bundel van 3 GB. Je kunt met deze bundel zonder problemen over internet surfen en ook nog YouTube video’s bekijken. Over de belbundel kunnen wij kort zijn. Een belbundel van 100 minuten is vaak voldoende. Wil je vaak bellen dan is een onbeperkte belbundel aan te raden. De onbeperkte bundel kost tegenwoordig maar enkele euro’s per maand meer. Je belt daarna onbezorgd en dat is wel zo prettig.

Wil je een persoonlijk advies uit de vergelijker? Vul je dan je eigen verbruik in. Je kunt je verbruik eenvoudig achterhalen door de laatste telefoonrekeningen te pakken. Neem het gemiddelde van je belminuten en MB’s en vul dit in onze vergelijker. Je persoonlijke beste deal staat bovenaan. Een LG K50 abonnement kun je afsluiten bij alle providers zoals Ben, hollandsnieuwe en Tele2.

LG K50 kopen

Zoek je een robuuste budget telefoon dan is de LG K50 een goede optie. De smartphone is te koop met een adviesprijs van 139 euro. Je kunt de ruige telefoon direct kopen bij BelSimpel. Nieuwsgierig naar de beste deal voor jou?

Over Beste Deal

Liever meer lusten en minder lasten? Beste Deal vergelijkt prijzen van telefoons, sim only, internet, energie en verzekeringen. Zet vandaag nog een streep door te veel betalen en bespaar op je vaste lasten!

 
Altijd de beste deal?Wil je altijd op de hoogte blijven van de beste tips en deals?Volg ons via social media