Dit zijn abonnementen die zakelijk vaak voordeliger zijn! 

Beste Dit zijn abonnementen die zakelijk vaak voordeliger zijn!  2024

Wanneer je een onderneming hebt dan weet je ongetwijfeld dat je veel kosten hebt. De winst die er aan het einde van de maand overblijft is vervolgens de beloning. Maar wist je dat er ook abonnementen zijn die juist goedkoper of qua prijs-kwaliteitverhouding veel beter zijn op zakelijk gebied? Welke dat zijn, zetten we hier op een rij. 

Altijd online

Of je nu een klein of groot bedrijf hebt, ZZP’er of CEO bent; goed internet is de basis voor het efficiënt runnen van een bedrijf. Ga in elk geval voor internet zakelijk. De kwaliteit is hierbij vaak veel beter en je weet zeker dat de kwaliteit zodanig is, dat er volop online vergaderd en besteld kan worden. Daarnaast is het voordeel van een zakelijk internet abonnement dat je het als kostenpost bij de jaarlijkse belastingaangifte mag opbrengen. Daarmee is het zowel direct als indirect financieel de beste keuze. Daarnaast biedt zakelijk internet nog veel meer voordelen ten opzichte van gewoon internet. Het is vaak stabieler van kwaliteit, het biedt een vast IP-adres en de bandbreedte is groter. Daarmee biedt zakelijk internet alles wat je als ondernemer nodig hebt op dit gebied. Ook wanneer je bedrijf gaat groeien is dit de beste keuze, zakelijk internet is snel op- en af te schalen zodat het altijd aansluit bij de vraag van jouw bedrijf op dat moment.

Altijd onderweg

Het leasen van een auto is nog steeds verreweg het meest voordelig wanneer je het zakelijk doet. Ook deze kosten mag je aftrekken bij de Belastingdienst. Je mag je zakelijke kilometers hierbij uiteraard meerekenen. Niet alleen de kosten van een auto mag je meenemen, ook de verblijfskosten in een hotel en tickets van zakelijke vluchten mag je meetellen bij de fiscale aftrekposten. Let bij het boeken bij hotels er ook op dat je dit als zakelijke gast doet, vaak krijg je dan mooie voordelen. Zeker wanneer je dit vaker doet bij dezelfde keten, dat scheelt weer!

Doe het samen

Wanneer je een groter bedrijf hebt met meerdere werknemers dan zijn er ook vele zaken die je beter collectief kunt regelen, de kortingen die je hierbij krijgt liegen er vaak niet om. Denk aan collectiviteitskorting bij (zorg)verzekeringen, maar ook het gezamenlijk sporten bij een sportschool kan mooie voordelen opleveren. Daarnaast is het aanbieden van deze mogelijkheid aan je medewerkers ook een win-win situatie. Het levert iedereen een voordeel op maar ook fittere medewerkers. Op de lange termijn gaat dat je een voordeel qua ziekteverzuim opleveren. En dat is leuk voor écht iedereen!

Kortom, op zakelijk gebied moet je niet bang zijn om geld uit te geven. Maar sommige zaken kunnen ook voordeliger. Niet altijd direct, maar soms ook indirect. Vergeet ook zeker niet de kosten te verzamelen die je mag opbrengen bij de Belastingdienst als fiscale aftrekpost. Hiervoor hoef je tegenwoordig niet meer alle bonnetjes fysiek te bewaren, je kan hierbij ook gebruikmaken van een handige app zoals Klippa. Wellicht een tool die je uiteindelijk veel gaat opleveren!

René Dekker
Blog door: René Dekker

Oprichter van Bestedeal.nl, tekstschrijver met een passie voor slimme technologie en mobiele telefonie.

LinkedIn | Twitter | Facebook | Instagram | Email
Over Beste Deal

0318 Media BV
Visserstraat 26, 6717ZJ Ede

Telefoon: 0318-240365
Email: info@bestedeal.nl
KvK: 67291910

 
Altijd de beste deal? Wil je altijd op de hoogte blijven van de beste tips en deals? Volg ons via social media