Samsung Galaxy J2 2018 met abonnement

  • Samsung Galaxy J2 2018
De Samsung Galaxy J2 2018 is helaas niet meer leverbaar

Helaas, de Samsung Galaxy J2 2018 is op dit moment niet (meer) leverbaar. Kijk anders eens naar één van de onderstaande telefoons:
- Samsung Galaxy S20 met abonnement
- Samsung Galaxy S20 Plus met abonnement
- Samsung Galaxy A50 met abonnement
- Samsung Galaxy S10 met abonnement
- Samsung Galaxy S20 Ultra met abonnement

Alles over de Samsung Galaxy J2 2018

Ben je op zoek naar de beste deal voor je nieuwe Samsung Galaxy J2 2018 abonnement? Dan zit je op de juiste pagina. Iedere dag vergelijken wij de beste deals voor deze aantrekkelijk Samsung telefoon. Hier vind je alle informatie over het beste abonnement. Je leest hier alles over de belangrijkste specificaties van de Samsung Galaxy J2 2018 en welk abonnement het beste bij deze goedkope telefoon past. Wij vergelijken alleen de prijzen en acties van bekende en betrouwbare winkels en providers zoals BelSimpel, Mobiel.nl, Tele2 en KPN. Gebruikers van onze vergelijker hebben al snel een voordeel van honderden euro’s op hun jaarrekening en dat wil jij toch ook? Nieuwsgierig naar de beste deal voor jou? Lees snel verder.

Belangrijkste Samsung Galaxy J2 2018 kenmerken

De voordelige Samsung Galaxy J2 2018 is een aantrekkelijke budget telefoon van de nummer één smartphone fabrikant Samsung. Het toestel is uitgerust met een haarscherp 5 inch AMOLEd beeldscherm. Onder het scherm vind je de handige home knop en navigatie toetsen. Het toestel is voorzien van een front camera met LED flitser voor donkere locaties. Aan de achterkant vind je een 8 megapixel camera waarmee je prachtige foto’s kunt maken. De Samsung smartphone heeft een zuinige quad core processor met 2 GB aan werkgeheugen en 16 GB aan opslagruimte. Dat is voor de basis gebruiker meer dan voldoende. De 2.600 mAh accu levert een goede accuduur en mocht je langer op pad gaan? Dan kun je de lege accu vervangen voor een vol exemplaar. Je kunt de Samsung Galaxy J2 2018 kopen in het zwart.

Samsung Galaxy J2 2018 aanbiedingen vergelijken

Zelfs bij goedkope telefoons zoals deze loont het om te vergelijken. De ene aanbieder houdt namelijk langer vast aan een adviesprijs dan de andere. Je kunt de Samsung Galaxy J2 2018 direct bij je provider kopen of via een webwinkel. Bij een webwinkel is het toestel vaak net iets goedkoper. Als je niet te veel wilt betalen dan kun je maar beter vergelijken. Via onze vergelijker krijg je een compleet overzicht van alle acties en aanbiedingen en de beste deal staat altijd bovenaan.

Samsung Galaxy J2 2018 met abonnement

De Samsung Galaxy J2 2018 is een voordelige budget telefoon met basis specificaties. Daar hoort volgens ons een 4G abonnement bij met 1 GB tot 2 GB aan data. Je kiest zo voor voldoende data om mails te versturen en te surfen over het internet. Over de benodigde belbundel kunnen wij het kort houden. De meeste mensen hebben genoeg aan 100 tot 150 belminuten. Bel je vaak dan is een onbeperkte belbundel wel zo slim. Die bundels kosten slechts enkele euro’s per maand meer.

Wil je een persoonlijk advies en de beste deal op maat voor je Samsung Galaxy J2 2018 abonnement? Dan kun je je eigen verbruik invullen in de vergelijker. Je verbruik is eenvoudig te bepalen door de laatste drie facturen te pakken en het gemiddelde te nemen. Nadat je het verbruik hebt ingevuld staat de beste deal bovenaan. Je kunt deze goedkope Samsung telefoon kopen via de bekende providers zoals hollandsnieuwe, Ben, Tele2 en KPN.

Samsung Galaxy J2 2018 kopen

De Samsung Galaxy J2 2018 heeft een adviesprijs van 169 euro. Inmiddels is het instapmodel van Samsung tientallen euro's goedkoper op de kop te tikken. Je kunt de Koreaanse smartphone kopen via de bekende webwinkels zoals Bol.com en BelSimpel. Nieuwsgierig naar de beste deal voor jou?

Over Beste Deal

Liever meer lusten en minder lasten? Beste Deal vergelijkt prijzen van telefoons, sim only, internet, energie en verzekeringen. Zet vandaag nog een streep door te veel betalen en bespaar op je vaste lasten!

 
Altijd de beste deal?Wil je altijd op de hoogte blijven van de beste tips en deals?Volg ons via social media